Monday 25 April 2016

:( Tänane päev oli kuni õhtuni positiivne. Läksin peale tööd koju ja sõin. No natukene oleks võinud vähem süüa, aga üldiselt ei olnud hullu. Mõtlesin, et teen natukene trenni enne öölaulupidu. Sammusingi siis rõõmsalt stepperil. Kirjutas inimene, kellega ma pidin öölaulupeole minema. Ta hakkas kuidagi ohkima, et ilm on külm ja tema lõpuni küll olla ei taha vist jne. Mind kuidagi ärritas see, sest saab ju panna vastavad riided ja öelgugi siis otse, et ei taha tulla. Ta ütles, et lähme ikka aga minul oli juba tuju ära. Ma ei tahtnud ka poole ürituse pealt üksi jääda seal. Olen emotsionaalselt ikka nii nõrk hetkel, sest see kuidagi läks mulle liiga tugevalt korda ning tõenäoliselt reageerisin üle. Igatahes ma ütlesin, et ma ei tulegi. Ja ei läinudki...endal nutt kurgus, sest see on minu jaoks üritus, mida ma alati ootan ja oleks ma seda ette teadnud, siis oleksin end ju kellegi teisega sinna sättinud. Aga no võib-olla ongi parem...hääle tervise mõttes. Ma ju tegelen väikest viisi laulmisega ja tundub, et hääl on niigi pisut ära.
Siis hakkasin rääkima ühe tuttavaga, kes soovitas mulle FitLap`i (https://www.fitlap.ee/). Seal on 3-päevane tasuta proovimise periood. Ma siis registreerisin end seal ära ja tutvusin keskkonnaga. Siis hakkasin endale homseks menüüd kokku panema ja need toitudepildid muutsid mind nii näljaseks, et hakkasin külmkapi vahet käima. Juust, sink, juust, juust, juust, vorst, juust ja veelkord juust....oehhhh...No kõht õnneks väga punnis ei ole ja tegelikult tahaks väga midagi veel süüa aga tuju on ikkagi ära. Hakkan nüüd enda motivatsioonitabelit täitma ja täna küll vist punktid täis ei tule, sest mul jäi nüüd ära ka "värske õhk", kuna ma olin ju öölaulupeoga arvestanud selles osas. Olen enda peale nii kuri, et veel nii hilja õhtul õgima kukkusin. Aga mis seal ikka - korjan ennast kokku ja homsest alustan FitLap`iga. See küll võtab päris palju aega nagu hetkel tundub aga eks ma peangi praegu endaga tegelema ja enda jaoks aega leidma.

Emotsionaalselt niru on see olek ikka...pisiasjad võivad täiesti rütmist välja viia ja südamepõhjani haiget ja õnnetuks teha...
Lähen siis loen oma tänased punktiräbalad üle ja teen jooga ära ning tuttu.
Loodan, et homme tuleb ilus päev ja ma ei pea nii halva tundega magama minema kui täna.

2 comments:

  1. Hei! Toitumise koha pealt on Fitlap super :) Olen ise saanud ka tänu sellele meeletult kilosid alla ja nüüd koostan sinna ka ise retsepte. :) Võid lugeda mu blogi v6idan-kaotades.blogspot.com, äkki saad natuke motivatsiooni või rõõmukildu.
    Mina aga loodan südamest, et tuled raskest olukorrast välja, sest olen ka ise mitmel korral olnud depresiooni äärel. Ja näinud ka depressiooni väga lähedalt. Saaadan sulle veel suured soojad kallistused ka! :)

    ReplyDelete
  2. Hei! Aitäh soovituste ja heade soovide eest! :)

    ReplyDelete

Aitäh!