Sunday 17 September 2017

Juba kolmandal päeval peale antidepressantidega (Sertraline) alustamist tabas mind tagasilöök - tekkisid kõrvalnähud - peavalu ja üleüldine kehv enesetunne. Järgmise päeva hommikul juba ärkasin peavaluga ning süda oli paha ning peksis. Võtsin siiski oma hommikuse doosi sisse. Aga enesetunne oli nii kehv, et ei suutnud tööle minna. Päris keeruline oleks sellise enesetundega päev otsa arvuti taga tööd teha. Sõna otseses mõttes olin voodis pikali ja hoidsin kätega peast kinni. Esialgu läks enesetunne ainult hullemaks, mõne tunni pärast hakkasid ka kõrvad valutama. Otsustasin, et seda mürki ma küll endale enam sisse ei söö. Kuskil 19 ajal õhtul hakkas enesetunne pisut paranema. Eile hommikul oli veel pisikene peavalu aga põrgu oli õnneks läbi.

Täna hakkasin otsima abi alternatiivmeditsiinist ja lõpptulemusena läksin ja ostsin endale B-kompleksvitamiini, kurkumikapsleid, kalamaksaõlikapsleid (D-vitamiin ja Omega 3) ning naistepunatablette. Naistepuna kohta kindlasti enne tarvitamist lugeda sest seda ei või mitmete ravimitega koos võtta - näiteks pärsib ta beebipillide mõju.

Loodan nii väga ennast looduslike preparaatidega aidata, et siinkohal võib abiks olla ka platseeboefekt. Kohe üldse ei taha seda keemiat sisse süüa. Nädala pärast teisipäeval on mul järgmine arstivisiit, eks näeme mis tema sellest kõigest arvab.

No comments:

Post a Comment

Aitäh!